נשנושי הודו בבלילת בירה

נשנושי הודו בבלילת בירה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לנשנושי הודו בבלילת בירה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי הבלילה ואם לא מטגנים מיד שומרים במקרר.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
טובלים 5 נתחי הודו בבלילה ומעבירים מיד לשמן החם, מטגנים 3-4 דקות או עד להזהבה. מוציאים למסננת או נייר סופג, מנקים את משקעי הבלילה מן השמן בכף מחוררת וממשיכים הלאה. לא מעמיסים כמות גדולה, כדי שהשמן לא יתקרר בבת אחת.
באותו האופן מכינים גם את פרחי הכרובית והברוקולי.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש