Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק אספרגוס עם פטריות שיטאקי

מרק אספרגוס עם פטריות שיטאקי

מרק אספרגוס עם פטריות שיטאקי

תיאור המתכון

מתוך הספר "תזונה ומתכונים לעור בריא" מאת דוד פרלה

מרכיבים

אופן ההכנה

שוטפים את כל הירקות וקוצצים לקוביות.

מאדים בסיר יחד עם שמן הקוקוס את הפרסה הקצוצה עד שמזהיבה.

מוסיפים את האספרגוס, הברוקולי והפטריות יחד עם המים. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה על להבה נמוכה/בינונית.

מוסיפים בסוף הבישול את נוזל הקוקוס וטוחנים הכל בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם קטיפתי.

הערות

מפזרים כמה פטריות שיטאקי בכל קערה, לאחר שנסחטו מנוזלי המרינדה.


קישורים:
תזונה ומתכונים לעור בריא