Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני קציצות > קציצות עדשים ברוטב עגבניות

קציצות עדשים ברוטב עגבניות

קציצות עדשים ברוטב עגבניות

תיאור המתכון

קציצות עדשים טעימות מאוד

מרכיבים

אופן ההכנה

אפשר לטגן בשמן, אפשר לאפות בתנור, אפשר לבשל ברוטב- מה שאוהבים

לרוטב עגבניות קליל ופשוט:
במחבת מחמים מעט שמן על אש בינונית, כותשים פנימה 2 שיני שום, מוסיפים 6 עגבניות מרוסקות ומערבבים.
נותנים לזה מעט לבעבע, מוסיפים מלח, פלפל שחור גרוס ומעט עגבניות מיובשות קצוצות (לא חובה) אפשר להוסיף מעט זיתי קלמטה במקום העגבניות.
מוסיפים קופסא קטנה רסק עגבניות ומערבבים, מוסיפים מעט מים עד שמגיעים למרקם שאוהבים. נותנים קצת לבעבע, בודקים ומתקנים תיבול.
מוסיפים פנימה את הקציצות המטוגנות, מבשלים כ-5 דקות – ומוכן!

הערות

אפשר להגיש ברוטב עם אורז (ואז יש לנו חלבון מלא) אפשר להגיש עם רטבים מדליקים בצד ואז כל הארוחה נהיית מאוד מעניינת.

המתכון באדיבות
בית קפה קפה יפו שוק הפשפשים עולי ציון 11, שוק הפשפשים, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן