Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> מתכון לחנוכה: לביבות רושדי

מתכון לחנוכה: לביבות רושדי

מתכון לחנוכה: לביבות רושדי

תיאור המתכון

באדיבות ינאי’S כפר ביאליק

מרכיבים

אופן ההכנה

מגרדים את תפוח האדמה, מוסיפים את הקמח, הביצה והבצל הירוק.
לאחר מכן מוספים את הגבינות, מלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה. לאחר מכן מסננים את הנוזלים. יוצקים מתערובת הלביבה כף למחבת שמן רותח, מעליה את החצילים המטוגנים וסוגרים בשכבה נוספת של בלילת הלביבה. מטגנים משני הצדדים ומגישים חם. בתאבון

המתכון באדיבות
מסעדת ינאי’ S מיכאל 36, כפר ביאליק הצג טלפון