Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> קרפצ'ו דלעת וספגטי דלעת בתיבול עדין של חומץ תפוחים וחמוציות מיובשות

קרפצ'ו דלעת וספגטי דלעת בתיבול עדין של חומץ תפוחים וחמוציות מיובשות

קרפצ'ו דלעת וספגטי דלעת בתיבול עדין של חומץ תפוחים וחמוציות מיובשות

תיאור המתכון

המתכון באדיבות צ'רלי פדידה, שף מלון שרתון ת"א ומסעדת "אוליב ליף"

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת ספגטי דלעת:
1. חותכים את הדלעת באמצעות קולפן ז'וליינים מיוחד, החותך את הדלעת לרצועות דקיקות, ממש כמו ספגטי.
2. מעבירים את רצועות הדלעת לקערת ערבוב, מתבלים בסוכר, מלח, פלפל, חומץ תפוחים, שמן תירס, בצל ירוק, בצל סגול וחמוציות מיובשות.
3. מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.

אופן הכנת קרפצ'ו דלעת מקורמל:
4. בעזרת קולפן או מנדולינה חותכים פרוסות דלעת לעובי של 2.5 מ"מ.
5. קורצים דסקיות בעזרת מקרצת משוננת.
6. מסדרים את הדסקיות סביב צלחת ההגשה, וזורים סוכר חום.
7. מדליקים ברנר, ושורפים את הסוכר החום, ממש כמו קרם ברולה. מניחים מעל את ספגטי הדלעת המתובל.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן