Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> פטוצ'יני דלעת ברוטב שמנת קלאסי

פטוצ'יני דלעת ברוטב שמנת קלאסי

פטוצ'יני דלעת ברוטב שמנת קלאסי

תיאור המתכון

המתכון באדיבות צ'רלי פדידה, שף מלון שרתון ת"א ומסעדת "אוליב ליף"

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הרוטב:
1. מחממים במחבת את שמן הזית והחמאה. מוסיפים בצל קצוץ ושן שום, ומאדים כ-3 דקות על להבה בינונית.
2. כשהבצל הופך שקוף מוסיפים כוס יין לבן, ומצמצמים את היין לחצי מהכמות.
3. מוסיפים שמנת מתוקה, ומביאים את השמנת לרתיחה. מנמיכים להבה ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
4. טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים גבינת פרמז'ן מגוררת.

אופן הכנת פטוצ'יני דלעת:
5. חותכים את הדלעת בעזרת מנדולינה, לעובי של 2.5 מ"מ, ויוצרים "דפים".
6. חותכים את הדפים לאורכם לרצועות בעובי של 1 ס"מ.
7. מבשלים את רצועות הדלעת כדקה ברוטב השמנת, ומגישים מייד, עם הרוטב.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן