מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מרק אבטיח חריף

מרק אבטיח חריף

תיאור המתכון

מתכון קייצי ומרענן של השף סולימן ארנואט ממלון "דיויד ים המלח"

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב בקערה כוס 1 אבטיח עם הנענע וסוכר, ולהניח בצד. לטחון בבלנדר 8 כוסות אבטיח, מיץ לימון, מים המעורבבים עם סוכר, ג'ינג'ר עד שיהפוך לתערובת עדינה. להניח בצד לחצי שעה.
לאחר מכן, לסנן את המרק ולחלק אותו ל 8 קערות, על כל קערה לשים 1/8 כוס אבטיח וכפית פטה.