מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט ירקות עם "נאשי" ופיסטוקים

סלט ירקות עם "נאשי" ופיסטוקים

סלט ירקות עם "נאשי" ופיסטוקים

תיאור המתכון

באדיבות צ'רלי פדידה- שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הרוטב והרכבת הסלט:
*מערבבים חומץ תפוחים, סילאן, שמן, מלח ופלפל עד התחברות הנוזלים עם השמן
*טובלים את שמיניות התפוחים בפיסטוק ומניחים סביב צלחת ההגשה
*מתבלים ברוטב את תערובת הירוקים ומניחים במרכז הצלחת
*מזרזפים מעל הסלט רצועות תפוז מסוכר ומגישים

אופן הכנת רצועות תפוז מסוכר:
חותכים את הקליפה לרצועות דקות מאוד ללא החלק הלבן, מוסיפים למחבת סוכר, מיץ סחוט ואת הרצועות קליפת תפוז, מבשלים עד ליצירת סירופ, מסירים מהלהבה ומקררים

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון