Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> פילה סלמון בקראסט פיצוחים

פילה סלמון בקראסט פיצוחים

פילה סלמון בקראסט פיצוחים

תיאור המתכון

באדיבות השף משה קצ'וקי ל'הדר סיטי טאואר' ר"ג

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את הסלמון ל 4 מנות שוות, ומתבלים במלח ופלפל וסוכר.
מקמחים ומורחים את השכבה העליונה במעט סילאן ומתבלים בפיצוחים, תוך כדי לחיצה קלה על מנת שהפירורים יתפסו בפילה הדג.
מחממים תנור לחום של 190 מראש ואופים למשך 10-12 דקות.
להגשה מזגגים דלעת בסילאן וטחינה גולמית, מניחים את הדג מעל ומקשטים בנבטי חמנייה
ומתבלים בוויניגרט לימון.

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה