Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> כבד אווז ו"פטריות יער"
גליאנו פירנצה בגליל

כבד אווז ו"פטריות יער"

כבד אווז ו"פטריות יער"

תיאור המתכון

יגאל אזולאי, שף מתחם האירועים הרמוזו ביער בן שמן, שואב השראה מהמיקום המיוחד שבו הוא פועל, ומגיש לאורחים מנות יפהפיות, אלגנטיות, עדינות ומעוצבות. המתכון הנ"ל מכניס את היער לצלחת.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. בצלחת שטוחה מסדרים את מקלות המרנג. מדביקים ותם לצלחת בעזרת שוקולד לבן מומס. בראש המרנג מניחים את חצאי כדורי השוקולד, עד שנוצרת צורה של "פטרייה".
2. מזלפים את הרטבים בין ה"פטריות".
3. במחבת חמה צורבים את כבד האווז. ממליחים, מפלפלים, מניחים על נייר סופג ומעבירים מיד לצלחת ההגשה עם ה"פטריות". מגישים מיד.

אירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדריןאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה