Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > דג לוקוס בניחוח גחלת היער

דג לוקוס בניחוח גחלת היער

דג לוקוס בניחוח גחלת היער

תיאור המתכון

יגאל אזולאי, שף מתחם האירועים הרמוזו ביער בן שמן, שואב השראה מהמיקום המיוחד שבו הוא פועל, ומגיש לאורחים מנות יפהפיות, אלגנטיות, עדינות ומעוצבות. המתכונים הנ"ל מכניס את היער לצלחת.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. ממליחים ומפלפלים את הדג, ומכניסים אותו לתנור ל-10 דקות.
2. מסדרים את הגחלים בצלחת עמוקה. מניחים עליהן גרידת הדרים, ענפי מרווה, לואיזה, תימין, טרגון וברוש.
3. מניחים את הדג על הענפים ומגישים. זהירות, חם מאוד! מזהירים את הסועדים מפני נגיעה בגחלים הלוהטות.