Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני לחמים ו מאפים> מאפינס תירס וגבינות
גליאנו פירנצה בגליל

מאפינס תירס וגבינות

מאפינס תירס וגבינות

תיאור המתכון

טעימים, קלים ומהירים להכנה ומתאימים לכל המשפחה – מאפים אישיים של תירס עם גבינות ובצל ירוק. באדיבות בנפייבר- אבקת סיבים תזונתיים

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים ומקמחים את השקעים בתבנית המאפינס.
בקערה מצפים את גרגרי התירס בכף מהקמח ובבנפייבר (כך התירס מתפזר במאפה בצורה אחידה).
מוסיפים לקערה את כל שאר החומרים ומערבבים היטב רק עד שהתערובת מתאחדת.
מחלקים את התערובת בין השקעים בתבנית ומעבירים לתנור לאפייה של 15-20 דקות, עד שהמאפינס הזהיבו מלמעלה ונאפו לחלוטין.
מוציאים מהתנור ונותנים למאפינס להתקרר מעט לפני שמגישים.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה