מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> פשטידה מהירה בירוק –לבן

פשטידה מהירה בירוק –לבן

פשטידה מהירה בירוק –לבן

תיאור המתכון

מתכון לחג השבועות באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא. כל מנה 1.5 חלבון גבינה

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים את הברוקולי והכרובית בסיר עם מעט מים, ומאדים כ- 10 דקות. מסירים מהאש ומצננים מעט.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה הצפתית, הביצים, הפלפל הלבן והחלב. מוסיפים לכרובית ולברוקולי ובוחשים היטב.
מעבירים לתבנית משומנת קלות ואופים כ- 40 דקות בחום בינוני.