Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> שקדי טלה, קרם דלעת, תמרים ופטריות
ההמבורגר של רק בשר

שקדי טלה, קרם דלעת, תמרים ופטריות

שקדי טלה, קרם דלעת, תמרים ופטריות

תיאור המתכון

שף יואב בר, CHEF TO GO

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הדלעת, התמרים, הגזר וקינמון במים עד לריכוך.
2. מסננים ומעבירים לטחינה בבלנדר, עד לקבלת מרקם חלק.
3. במחבת, שחוממה מראש עם שמן זית, צורבים את שקדי העגל, כ-2 דקות מכל צד.
4. מתבלים במלח ופלפל, ומוציאים.
5. באותה מחבת מקפיצים את הפטריות, ומניחים מעל השקדים והקרם.

אירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדריןאירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדה