Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מניפת חזה מולארד צלוי עם פירות העונה מקורמלים

מניפת חזה מולארד צלוי עם פירות העונה מקורמלים

מניפת חזה מולארד צלוי עם פירות העונה מקורמלים

תיאור המתכון

לקראת יום העצמאות מציג צ'רלי פדידה, ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון ת"א, מתכון נפלא של בשר, שהופך כל אירוע למפגן בשר כחול-לבן!

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את התנור לטמפרטורה של 180 מעלות. חורצים את העור של חזה המולארד שתי וערב בסכין חד. מניחים על מחבת כאשר העור מונח כלפי מטה ומתחילים בצריבה (אין צורך להוסיף שמן בשל שכבת השומן של העור). צורבים כ- 4 דקות מכל צד ומכניסים לתנור למשך 6 דקות לתנור.
מוציאים מהתנור למנוחה של 3 דקות במקום חמים עד לפריסה לנתחים. להכנת הפירות מגביהים את טמפרטורת התנור ל-250 מעלות. את הפירות חותכים לשישיות, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים סוכר דק. מכניסים לחלקו העליון של התנור למקור החום החזק לזיגוג של כ- 3 דקות עד לקרמול הפירות. להגשת המנה פורסים את חזה המולארד דק ומגישים עם הפירות המקורמלים.

הטיפ של צרלי השף : מומלץ לקרמל פירות וסוכר עם ברנר כדי שנקבל קרמליזציה יותר טובה, ולהגיש את חזה המולארד במידת צלייה מדיום ולא יותר.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן