Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קדירת חג של כתף עגל, בצלצלים, סילאן ולימון

קדירת חג של כתף עגל, בצלצלים, סילאן ולימון

קדירת חג של כתף  עגל, בצלצלים, סילאן ולימון

תיאור המתכון

באדיבות השף אבי שטייניץ לאדום אדום

מרכיבים

אופן ההכנה

1. עוטפים את קוביות הכתף בשמן זית ומתבלים, מחממים סיר כבד וצורבים משני צידי הנתחים להשחמה, מוסיפים את היין מאדים מעט ומוסיפים את הנוזל.
2. מבשלים כשעה ורבע, מוסיפים את הבצלצלים הג'ינג'ר הסילאן וסרט הלימון
3. מבשלים כשעתיים נוספות בתנור מחומם מראש ל- 165 מעלות או בסיר מכוסה על כיריים בלהבה נמוכה. בסיום להשלים טעמים.
4. סלט - מחממים בסיר מים עם מעט מלח, חולטים את האפונה לדקה, מסננים ומערבים עם שאר מצרכי הסלט.

הערות

ניתן להחליף בנתחים - צוואר / צלעות