פסטיה אגסים, עוף, פיסטוק וטחינה
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות שף יואב בר, CHEF TO GO
מרכיבים
- 4 אגסים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
- 200 גרם חזה עוף, קצוץ או טחון
- 50 גרם פיסטוק
- 1 כפית עראק
- 1/2 כפית גרגירי כוסברה, קלויים וקצוצים
- 1/2 כפית דבש סילאן
- 1 כפית נענע מיובשת
- מלח
- פלפל
- 1 חבילת עלי סיגר
- קמח ומים
- שמן קנולה
- טחינה
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה אגסים, עוף, פיסטוק, עראק, כוסברה סילאן, נענע, מלח ופלפל - עד לקבלת עיסה.
2. פותחים את עלי הסיגר וממלאים בכל אחד כ- 50 גרם מהעיסה, מגלגלים את העלה ומדביקים אותו בעזרת קמח ומים.
3. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
הערות
אופן ההגשה:
בתחתית צלחת עמוקה יוצקים טחינה ומעל מניחים את הפסטיה.