Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת פרג ושקדים בציפוי שוקולד

עוגת פרג ושקדים בציפוי שוקולד

עוגת פרג ושקדים בציפוי שוקולד

תיאור המתכון

באדיבות שמרית גולדברג-צפדיה, שפית הבית של ניופאן גורמה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה טורפים חמאה עם סוכר במהירות בינונית ומוסיפים את הביצים זו אחר זו תוך כדי ערבול.
2. מוסיפים את אבקת השקדים, שמנת מתוקה והפרג ומערבלים על מהירות נמוכה.
3. מוסיפים את הקמח והתפוח ומערבלים עד שקמח נבלע בתערובת.
4. מעבירים לתבנית מס' 26 משומנת ואופים בחום בינוני 45 דק'.
5. מערבבים בסיר קטן שוקולד עם שמנת המתוקה עד להמסה מוחלטת.
6. כשהעוגה חמה מוזגים את ציפוי השוקולד.