מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות בשריות> ברוסקטה עם קרם ארטישוק, סלט ביצים וקבנוס

ברוסקטה עם קרם ארטישוק, סלט ביצים וקבנוס

ברוסקטה עם קרם ארטישוק, סלט ביצים וקבנוס

תיאור המתכון

ברוסקטה היא פרוסת לחם קלויה עם הפתעות מעליה, הקבנוס הפיקנטי מעניק עוקץ מתובל למנה אך ניתן להכין אותה גם עם קבנוס רגיל. ניתן להשתמש בקרם ארטישוק איכותי מוכן במקום להכין את הקרם. באדיבות טירת צבי.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מכניסים את כל החומרים לקרם למעבד מזון מצוייד בלהב פלדה וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים לקערה ושומרים במקרר עד להרכבת המנה.
2. חותכים את הקבנוס לקוביות של חצי ס"מ, קוצצים את הבצל, המלפפון החמוץ, הצלפים והביצים הקשות ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר מרכיבי הסלט ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מורחים קרם ארטישוק על פרוסות הלחם הקלויות, מניחים מעל כפית גדושה של סלט הביצים והקבנוס, מעטרים בעלי שמיר ומגישים.

הערות

טיפ להכנת המתכון לילדים:
לילדים מומלץ להכין את המנה מקבנוס לא פיקנטי. ילדים יאהבו את סלט הביצים על פרוסות הלחם הקלויות גם ללא ממרח הארטישוק. להרפתקנים שבניכם מומלץ לנסות את המנה עם ממרחים אחרים שאתם אוהבים