ברוסקטה עם ערק אלוואדי

ברוסקטה עם ערק אלוואדי

תיאור המתכון

מתכון מפסטיבל הערק של Olive Leaf בשרתון ת"א - באדיבות שף הבית צ'רלי פדידה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת ממרח טופו: מוסיפים לקערה גבינת הטופו, עשבי תיבול קצוצים, ערק ותבלינים. מערבבים היטב ומעבירים לשק זילוף עם צינטר משונן ומניחים בצד.

הכנת עגבניות במרינאדה: אל קערה נוספת מכניסים עגבניות שרי קלופות ומתבלים בבלסמי, מלח, פלפל, סילאן ושמן זית. מערבבים ומניחים בצד לספיגת הטעמים.

הכנת עגבניות צלויות: חותכים 2 עגבניות שרי צהובות לחצי ומניחים בקערה. לאחר מכן חותכים 2 עגבניות שרי אדומות לחצי ומוספים באותה בקערה. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומעבירים למגש אפייה, מחממים תנור לטמפרטורה של 250 מעלות ומכניסים את העגבניות להשחמה לפרק זמן של בין 5-3 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים בצד.

השלמת המנה: מכניסים 8 זיתי טאסוס לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות - עד ליבוש ופריכות. קולפים לימון ומוציאים ממנו כ-4 פילה לימון. אופים את פרוסות הבריוש בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות בין 8-6 דקות ומניחים בצד.

אופן הרכבת המנה: מזלפים טופו על גבי הבריוש, מקשטים בעגבניות שרי

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן
במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש