Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> חנוכה: מיני לביבות כרישה וחזה אווז מעושן ומטוגן לצד רוטב חרדל מתוק

חנוכה: מיני לביבות כרישה וחזה אווז מעושן ומטוגן לצד רוטב חרדל מתוק

חנוכה: מיני לביבות כרישה וחזה אווז מעושן ומטוגן לצד רוטב חרדל מתוק

תיאור המתכון

לקראת חג החנוכה מציג השף צ'רלי פדידה, ממסעדת השף Olive Leaf, מתכון שהופך את הלביבות המסורתיות למפגן של גורמה וטעם טוב!

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הלביבות: מכניסים לקערת ערבוב עם הכרישה הקצוצה, ביצים טרופות, קמח, תבלינים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. שמים שמן תירס במחבת ומדליקים להבה. כשהשמן חם מוסיפים את החזה אווז מעושן ומטגנים עד לפריכות הרצויה. מוציאים מהמחבת לנייר סופג ובאותו השמן מטגנים את לביבות הכרישה. מניחים מבלילת הכרישה לפי הגודל הרצוי במחבת ומטגנים עד לקבלת צד זהוב ויפה.
הכנת הרוטב: מערבבים את כל המצרכים.
אופן ההגשה: את לביבות הכרישה וחזה האווז המעושן מגישים זה לצד זה ורוטב בצד.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון