Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > ראש השנה: עם תפוח ודבש (ורימון!)

ראש השנה: עם תפוח ודבש (ורימון!)

ראש השנה: עם תפוח ודבש (ורימון!)

תיאור המתכון

סלט מקורי שמשדרג את המסורת המתוקה של החג, וכל המשפחה נהנת מעירוב הטעמים הייחודי של הפירות והירקות.

מרכיבים

אופן ההכנה

קוצצים את החסה, שופכים לקערה מוסיפים את עלי הבייבי. מוסיפים את הגזרים, מלפפונים, גרעיני רימון ופרוסות התפוחים. בקערה נפרדת שמים את הדבש, ומוסיפים לו את שמן הזית לאט ובהדרגה, עד ליצירת מרקם אחיד. מוסיפים את התבלינים, ומערבבים עם הסלט. אפשר לקשט מלמעלה עם גרגירי רימון.

הערות

*טיפ השף- מומלץ להשרות את פרוסות התפוח בכוס עם מיץ לימון למספר דקות. כך הן לא ישחירו בתוך הסלט).
באדיבות מסעדת PePe- מסעדה איטלקית עם שפם בבאר שבע.

המתכון באדיבות
מסעדת פפה נפחא יצחק 25, מרכז ONE פלאזה, באר שבע הצג טלפון