פטה כבד אווז

 פטה כבד אווז

תיאור המתכון

מתכון באדיבות השף אלדד דהן, מתחם רויאל גרדן פ"ת.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים סיר שטוח, ומוסיפים חצי מכמות המחמאה. מטגנים את הבצל עד לקבלת צבע זהוב, מוסיפים את הכבדים ומבשלים מעט. מוסיפים את הטימין, את היין, את השמנת והדבש ומצמצמים עד שליש מהנוזלים. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מוציאים מהסיר וטוחנים הכול במעבד מזון עם חצי מכמות המחמאה הנותרת טוחנים הכול עד לקבלת מסה אחידה והומוגנית. יוצקים לתוך תבנית סיליקון או אלומיניום למשך 24 שעות במקרר.

הערות

הצעות הגשה:
מומלץ להגיש לצד ריבת בצל או ריבת תאנים.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש