Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> רוטב אדום של סבתא דולצ'ה

רוטב אדום של סבתא דולצ'ה

רוטב אדום של סבתא דולצ'ה

תיאור המתכון

השף של מסעדת "PePe- מסעדה איטלקית עם שפם" בבאר שבע- חולק איתכם רוטב לוהט לפסטה משביעה שמייצרת ארוחה לתפארת. לילדים מאושרים ורגועים תחת השמש ולאמא שמרגישה איטלקיה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר ומוסיפים כחבילה של הפסטה האהובה עליכם, גם ניוקי או רביולי כמובן מתקבלים בברכה. מבשלים את הפסטה (לא לשכוח לערבב) עד לריכוך ומסננים את המים.

הרוטב -
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל ואת השום עד לצבע זהוב ועדין. מוסיפים את העגבניות ואת הגזר החתוך לטיגון של עוד כשתי דקות. לאחר מכן מוסיפים 500 מיל' מים (2 כוסות), מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עוד כ-עשרים דקות על אש קטנה ומוסיפים את התבלינים. מומלץ לטחון בבלנדר למי שיכול. מגררים את הגבינה ומפזרים למעלה- זו הזדמנות להיעזר בילדיכם הנאמנים, שייהנו ממלאכת הקישוט

המתכון באדיבות
מסעדת פפה נפחא יצחק 25, מרכז ONE פלאזה, באר שבע הצג טלפון