Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > ירקות מבושלים> עלי גפן טריים ממולאים

עלי גפן טריים ממולאים

עלי גפן טריים ממולאים

תיאור המתכון

באדיבות חוות דרך התבלינים בבית לחם הגלילית. שימוש בעלי גפן טריים או שיוצאים מהקפאה. מומלץ להרתיח במים חמים לכמה שניות ולהוציא למסננת.

מרכיבים

אופן ההכנה

גלגול העלים:
• לפרוס את העלה עם הצד החלק על השולחן. להכניס מילוי – כפית וחצי בערך.
• לגלגל גלגול אחד, לסגור משני הצדדים ולהמשיך לגלגל.

להניח בסיר:
• לפרוס עגבנייה ובצל ולהניח בתחתית הסיר, עלי גפן זה על זה בשורות עד לגובה 3/4 סיר.
• להוסיף מלמעלה עגבניות ובצל.
• למלא במים רותחים + כפית מלח – עד לסוף הסיר.
• להביא לרתיחה, להנמיך לאש קטנה ולבשל שעה. בתאבון.

המתכון באדיבות
חנות חוות דרך התבלינים שדרות בית לחם הגלילית, בית לחם הגלילית הצג טלפון