Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> מתכון לפסח: חרוסת תבלינים

מתכון לפסח: חרוסת תבלינים

מתכון לפסח: חרוסת תבלינים

תיאור המתכון

באדיבות גלית אלדרוטי, הדיאטנית הראשית של חברת דיאטה קלאב.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים את כל המרכיבים בממחה או במעבד מזון עם להב פלדה. אפשר גם לטחון את המוצקים במטחנת בשר ידנית או חשמלית, ורק אז לערבב עם הנוזלים והתבלינים.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש