Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> מתכון לפסח: קציצות כרישה ומצה אפויות
גליאנו פירנצה בגליל

מתכון לפסח: קציצות כרישה ומצה אפויות

מתכון לפסח: קציצות כרישה ומצה אפויות

תיאור המתכון

באדיבות גלית אלדרוטי, הדיאטנית הראשית של חברת דיאטה קלאב.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מנקים היטב את הכרישה וחותכים לטבעות את החלק הלבן והירוק הבהיר. שמים את הטבעות בסיר ומכסים במים. מבשלים 10 דקות במים רותחים.
2. מפוררים את המצות בקערה, ויוצקים על הפירורים כ – 1/4 כוס ממי הבישול החמים. מערבבים.
3. מסננים את הכרישה ומועכים אותה היטב (במזלג או בממחה או דוחסים דרך מסננת).
4. מוסיפים את תערובת המצה, הביצים, הגבינה והפלפל. מערבבים היטב.
4. מרססים תבנית אפיה בתרסיס שמן. מחממים מעט בתנור חם שחומם מראש (חום בינוני), יוצקים לתוכו כף כף מהתערובת ואופים משני הצדדים עד שמזהיב.
מגישים חם, עם יוגורט או עם מיץ לימון.

אירועים בלחם בשר מרינה, הרצליה. עד 200 איש, כשר למהדריןבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה