מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> אוזני המן במילוי תפוחי אדמה, בצלים ופרג

אוזני המן במילוי תפוחי אדמה, בצלים ופרג

אוזני המן במילוי תפוחי אדמה, בצלים ופרג

תיאור המתכון

שדרוג מדהים למתכון הישן והאהוב של אוזני המן, מבית היוצר של השף אבי שטייניץ. כדאי להכין כמות כפולה, משום שה"אוזניים" מתחסלות בן רגע...

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל חומרי הבצק בקערה או בעבד מזון עד לקבלת מסה אחידה. מכסים בניילון ומקררים לשעה.
מערבבים את כל חומרי המלית למלית אחידה. משלימים טעמים אם יש צורך.
מוציאים מהקירור את הבצק ומרדדים על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
קורצים עיגולים בגודל הרצוי (ניתן בקורצן או בעזרת כוס).
במרכז כל עיגול מניחים מעט מהמלית וסוגרים לצורת אוזן המן.
מניחים על ניר אפייה בתבנית, מושחים בביצה טרופה ובוזקים פרג.
אופים בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות עד לזהבה.