Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> עוגיות תאנה לט"ו בשבט

עוגיות תאנה לט"ו בשבט

עוגיות תאנה לט"ו בשבט

תיאור המתכון

באדיבות ענת הוצלר ממובינג בייקרי

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב חמאה ואבקת סוכר בבלנדר וו גיטרה.
להוסיף ביצים, קמח, אבקת אפייה וערק.
כשמגיעים לבצק אחיד יש להוסיף את היבשים ללא הפקאן.
לצנן שעה במקרר.
לגלגל לגלילים לפי הגודל הרצוי, לגלגל אותם על הפקאן הגרוס.
להקפיא ולפרוס לעיגולים.
לאפות ב- 170 מעלות למשך 12 דקות.
לצנן וליהנות!

המתכון באדיבות
קונדיטוריית מובינג בייקרי ירמיהו 25, תל אביב הצג טלפון