שיפודי סלמון

שיפודי סלמון

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לשיפודי סלמון ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מתבלים את פרוסות החציל בשמן זית, מלח ופלפל.
פורסים את החצילים בעובי 1.5 סמ' וצולים אותם בתנור בחום של 220 מעלות במשך 10 דקות. מניחים בצד.
מפלטים את הסלמון מהעור וחותכים לקוביות שוות בגודל 2-3 ס"מ.
מכינים משרה מהטימין, השום, הפלפל השחור הגרוס, המלח הגרוס, שמן הזית והלימון.
טובלים את קוביות הסלמון במשרה, משפדים וצולים בתנור בחום של 220 מעלות במשך 10 דקות.
מגישים בצלחת את שיפודי הסלמון הצלויים על פרוסות החציל, לצד סלט ירקות שורש חי.
מומלץ לזלף טחינה ירוקה.