פילה סלמון בעישון חם ברוטב דיז'ון צרפתי
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות מעדני מיקי
מרכיבים
- 4 יח' פילה סלמון בעישון חם (מיקי).
- לרוטב:
- • 3 כפות חרדל דיז'ון צרפתי.
- • חצי כוס שמנת מתוקה לבישול.
- • 2 שיני שום פרוסות.
- • ענף טימין.
- • מלח ופלפל שחור גרוס.
- • 2 כפות יין לבן.
- • 2 כפות שמן זית.
- לקישוט:
- • ענף טימין ותוספת לבחירה.
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית, מטגנים את השום והטימין, מוסיפים את היין ומצמצמים.
מוסיפים את השמנת והחרדל, מתבלים ומצמצמים, מחממים את נתח הסלמון ויוצקים מעל את הרוטב, מעטרים ומגישים.