פילה סלמון נורוגי בסילאן, מרווה וכוסברה
תיאור המתכון
באדיבות מעדני מיקי
מרכיבים
- 6 נתחי פילה סלמון טרי כ- 150 גר' כל אחד
- 50 גר' סילאן (דבש תמרים)
- צרור עלי מרווה
- צרור עלי כוסברה
- שמן זית לטיגון
- מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
- 1 לימון
אופן ההכנה
משרים את נתחי הסלמון במיץ הלימון עם מעט מלח ופלפל
מחממים את שמן הזית במחבת הטפלון, צורבים את הדגים כ- ½ דקה מכל צד
משמנים את תבנית האפייה ומפזרים מחצית מעשבי התיבול, מניחים את הדגים ומורחים אותם בסילאן, מתבלים במלח ופלפל מפזרים את יתר העלים ואופים
כ-7 דקות בתנור מחומם ל-180 מעלות.
מניחים על צלחת הגשה ומעטרים בעשבי תיבול טריים