פבלובה ערמונים
- מתאים ל: 8-12 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפבלובה ערמונים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- מצרכים לבצק:
- עוגת לקח (ספוג) בקוטר 26 ס"מ בעובי של 1 ס"מ
- או אריזה של וופל בלגי מוכן 50 מ"ל לערך של ברנדי או קוניאק
- 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- 1 אריזה של גבינת מסקרפונה (גבינת שמנת איטלקית) (250 גר')
- 1 צנצנת ממרח ערמונים ממותק
- 100 גר' ערמונים קלופים וחתוכים לשברים בינונים-קטנים
אופן ההכנה
מרפדים את תבנית הקרמיקה בעוגת הלקח או בוופל הבלגי בצורה הרמטית על גבי התבנית ומברישים את הברנדי/קוניאק על העוגה/וופל שבתבנית בצורה שווה
בעזרת מיקסר או מערבל מזון מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
בקערה נפרדת ובעזרת מטרפה ידנית, מערבבים את גבינת המסקרפונה ואת מחית הערמונים הממותקת. מקפלים בזהירות את מסת הגבינה-ערמונים אל קערת הקצפת כדי לא לשבור את הקצפת עצמה ומזלפים או מקשטים את התבנית במסת הערמונים המוקצפת ממעל, מפזרים שיברי ערמונים ומקשטים באבקת סוכר.
הערות
כלים: תבנית הגשה מקרמיקה בקוטר 26 ס"מ