פתיתים אדומים
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 20 דק'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מיטב השפים של פריניר הרכיבו מתכון נהדר שניתן להכין ממוצרים בסיסיים שיש בכל בית
מרכיבים
- 1 יח' רסק עגבניות עם שום
- 1 בצל בנוני קצוץ (לא חובה)
- 4 כפות שמן
- 1/2 שקית פתיתים אפויים בכול צורה שאוהבים
- 2 כוסות מים חמים
אופן ההכנה
מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לגוון זגוגי.
מוסיפים את הפתיתים ומאדים עד להשחמה.
מוסיפים את המים הרותחים ואת רסק העגבניות, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ל- 15-18 דקות
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר