Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> קבב דג ים, קרם חציל ולימונים כבושים

קבב דג ים, קרם חציל ולימונים כבושים

קבב דג ים, קרם חציל ולימונים כבושים

תיאור המתכון

מתכון פרי יצירתו של השף אביב משה עבור המותג ZANUSSI EASY

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הקבב בקערה ומחלקים לשניים.
יוצקים מעט שמן זית במחבת וצורבים את הקציצות.
בנתיים מחממים את התנור ל- 180 מעלות, לאחר הצריבה מכניסים את הקציצות לתנור למשך כ 5 דקות.
את החצילים הקלויים טוחנים יחד עם שמן הזית, מיץ הלימון והמלח.
מערבבים את הלימונים בבלנדר וטוחנים עם מעט שמן זית.
להכנת הויניגרט, מערבבים את כל המרכיבים בקערה.

הרכבת המנה:
מניחים 4 יחידות של קציצות דגים על הצלחת, מורחים קרם חציל וקרם לימונים כבושים ומעל לכול יוצקים את ויניגרט השיפקה