מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

ספינג' אסליות

ספינג' אסליות

תיאור המתכון

סופגניות ספינג' מרוקאיות אסליות

מרכיבים

אופן ההכנה

שופכים את הקמח לקערה עם המלח והסוכר.
יוצרים במרכז התערובת גומה ומוסיפים את השמרים. מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים עד ליצירת בצק רך למגע, מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים כשעה וחצי.
לשים את כל החומרים ביחד ומוסיפים מים בהדרגה עד שהבצק נהייה דביק.
יוצרים כדור בגודל פינג-פונג וקורצים בו חור עד לקבלת צורת טבעת ומכניסים לטיגון בשמן עמוק.
לאחר מכן מפזרים אבקת סוכר/דבש.

המתכון באדיבות
מסעדת סודקסו אבא הלל סילבר 12, אזור תעשייה צפוני, לוד הצג טלפון