פסטה פפרדלה בתוספת ירקות ירוקים, שמן זית וריחן טרי
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf
מרכיבים
- חומרים:
- 500 גרם פסטה מסוג מאפנדיני
- 4 כפות שמן זית מסוג פישולין של ארץ גשור לבישול הפסטה
- 8 כפות שמן זית לצורך הקפצה של הפסטה מסוג פישולין של ארץ גשור
- 1 שן שום קצוץ
- 8 אספרגוסים חלוטים במים
- 2 בוקצ'וי חלוט
- 4 כפות אפונה
- 4 זוקיני ירוק חתוך לרצועות
- 2 כפות ריחן טרי קצוץ
אופן ההכנה
1. חליטת הירוקים: מבשלים את הירקות במים רותחים - עד שהירק מתרכך, ומעבירים מיד למי קרח (כדי לעצור את תהליך הבישול, ולשמר על צבעם הירוק).
2. הכנת הפסטה: מחממים סיר עם מים, מוסיפים חצי כפית מלח ושמן. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
3. הכנת המנה: מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים מעט שום עד להזהבה קלה. מוסיפים את הירקות הירוקים, וממשיכים בהקפצה קלה ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה. מתבלים במלח, פלפל וריחן טרי קצוץ ומגישים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|