מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > ברבוניות מטוגנות ומתובלות בויניגרט לימון ונענע לצד סלט רענן של צנוניות רוקט וקשיו גרוס

ברבוניות מטוגנות ומתובלות בויניגרט לימון ונענע לצד סלט רענן של צנוניות רוקט וקשיו גרוס

ברבוניות מטוגנות ומתובלות בויניגרט לימון ונענע לצד סלט רענן של צנוניות רוקט וקשיו גרוס

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת השף Olive Leaf

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת הברבוניות: מערבבים בקערה את הקמח, התבלינים ומוסיפים מלח ופלפל, וטובלים את פרפרי הסרדינים משני צידם מחממים מחבת עם שמן זית 'שמן ארץ גשור', מטגנים עד להזהבה ומניחים על נייר סופג.
2. הכנת הוויניגרט לברבוניות : מערבבים בקערה נפרדת את מצרכי הווינגרט - עד להתמזגות טעמים, וטובלים את הברבוניות כאשר הם עדיין חמות (על מנת שהטעמים יספגו בדגים).
3. הכנת הסלט : בקערה שלישית מערבבים את הצנוניות, עשבי התיבול רוקט והרוטב.
4. על צלחת הגשה מניחים ברבוניות מטוגנות ומתובלות ואת הסלט צנוניות ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון