פופקורן בטעמים
תיאור המתכון
באדיבות צ'רלי פדידה, ממסעדת השף Olive Leaf
מרכיבים
- פופקורן
- -----------
- ½ כוס גרעיני תירס "פופקורן" של "סוגת"
- ¼ כוס שמן קנולה
- פופקורן מזרחי, חומרים לתיבול:1 כפית פפריקה,½ כפית כמון,½ כפית כורכום,¼ כפית מלח,½ כפית אבקת שום
- פופקורן קרמל עם חמאה , סוכר גולדן וקינמון
- חומרים לתיבול:25 גרם חמאה,½ כוס סוכר גולדן של "סוגת",½ חצי כפית קינמון.
- פופקורן קייג'ון,חומרים לתיבול: 1 כפית פפריקה,
- ½ כפית אבקת שום,½ כפית מלח,¼ כפית פלפל שחור טחון או 1 כף תערובת תבלין קייג'ון מוכן.
אופן ההכנה
לפופקורן:
1. מחממים סיר עם שמן ומוסיפים את גרעיני התירס.
2. מכסים את הסיר, כאשר שומעים שהתירס מתחיל לתפוח, מנערים את הסיר בעודו סגור עם המכסה.
3. מסירים מהאש כעבור 4-5 דקות.
4. מתבלים באחד מהגיוונים המוצעים בהמשך - לפי הטעם שלכם: מערבבים היטב את התבלינים ומפזרים על הפופקורן, מנערים בסיר עד להתמזגות הטעמים.
לפופקורן מזרחי/קרמל:
מביאים את כל המרכיבים לרתיחה, כאשר הסוכר מקבל צבע קרמל זהוב בוזקים אותו על הפופקורן המוכן ומערבבים בכף עץ.
לפופקורן קייג'ון:
מערבבים (היטב!) את התבלינים יחד ומפזרים מעל הפופקורן החם.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|