מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פופקורן בטעמים

פופקורן בטעמים

תיאור המתכון

באדיבות צ'רלי פדידה, ממסעדת השף Olive Leaf

מרכיבים

אופן ההכנה

לפופקורן:
1. מחממים סיר עם שמן ומוסיפים את גרעיני התירס.
2. מכסים את הסיר, כאשר שומעים שהתירס מתחיל לתפוח, מנערים את הסיר בעודו סגור עם המכסה.
3. מסירים מהאש כעבור 4-5 דקות.
4. מתבלים באחד מהגיוונים המוצעים בהמשך - לפי הטעם שלכם: מערבבים היטב את התבלינים ומפזרים על הפופקורן, מנערים בסיר עד להתמזגות הטעמים.

לפופקורן מזרחי/קרמל:
מביאים את כל המרכיבים לרתיחה, כאשר הסוכר מקבל צבע קרמל זהוב בוזקים אותו על הפופקורן המוכן ומערבבים בכף עץ.

לפופקורן קייג'ון:
מערבבים (היטב!) את התבלינים יחד ומפזרים מעל הפופקורן החם.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון