סלט ירוק עם אנדיב, אספרגוס פילה הדרים ופקאן ברוטב ויניגרט פקאן
- מתאים ל: 6 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf
מרכיבים
- חומרים לסלט:
- לב חסה אדומה
- לב חסה ערבית
- חופן עלי רוקט
- 10 עלי עולש
- 12 פילה תפוז
- 12 פילה אשכולית אדומה
- 6 אספרגוסים
- 20 אגוזי פקאן סיני
- ויניגרט פקאן
- חומרים לרוטב פקאן:
- 150 ג' אגוזי פקאן סיני טחונים
- 1 שן שום
- כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות חרדל דיזון
- 3 כפות ממרח תמרים
- מיץ מחצי לימון
- 3 כפות חומץ בלסמי
- ½ כוס שמן אגוזים
- ¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה
*הכנת הסלט: שוטפים את החסות מקלפים את ההדרים ומוצאים את הפילה. מקלפים את האספרגוסומבשלים בישול קצר (בלאנצ') ומעבירים למים עם קרח. מניחים על צלחת את החסות לאחר שתיבלנו ברוטב, ומסדרים מלמעלה את פירות ההדר, האספרגוס ושברי הפקאן.
*הכנת הרוטב: מערבבים בצנצנת את כל המרכיבים ומזליפים מעל לסלט.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|