מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט ירוק עם אנדיב, אספרגוס פילה הדרים ופקאן ברוטב ויניגרט פקאן

סלט ירוק עם אנדיב, אספרגוס פילה הדרים ופקאן ברוטב ויניגרט פקאן

סלט ירוק עם אנדיב, אספרגוס פילה הדרים ופקאן ברוטב ויניגרט פקאן

תיאור המתכון

באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf

מרכיבים

אופן ההכנה

*הכנת הסלט: שוטפים את החסות מקלפים את ההדרים ומוצאים את הפילה. מקלפים את האספרגוסומבשלים בישול קצר (בלאנצ') ומעבירים למים עם קרח. מניחים על צלחת את החסות לאחר שתיבלנו ברוטב, ומסדרים מלמעלה את פירות ההדר, האספרגוס ושברי הפקאן.
*הכנת הרוטב: מערבבים בצנצנת את כל המרכיבים ומזליפים מעל לסלט.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון