סביצ'ה לברק עם קרם פרש וטוביקו שחור
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות שפית אמילי גולדברג, מסעדת "מונטיפיורי שבע"
צלם: נועם בן אהרון
מרכיבים
- 300 גר' ברוטו לברק - לפלט, להוריד את העור ולהוציא את העצמות
- 6 עגבניות שרי (עדיף שוקוליטוס משוק האיכרים)
- 1 פלפל צ'ילי ירוק, בלי גרעינים
- 3 כפות שמן זית
- מיץ מ-1 לימון
- חופן עלי נענע
- גרדה מ-1 לימון
- 2 כפות קרם פרש
- כף טוביקו שחור (ניתן למצוא בשוק)
- קורט מלח אטלנטי
אופן ההכנה
1.פורסים את הדג הכי דק שאפשר ומסדרים על צלחת
2.חותכים את העגבניות לרבעים, ומניחים אותן מעל לדג עם הנוזל
3.פורסים את הפלפל צ'ילי ומפזרים מעל
4.מפזרים מעל את השמן זית
5.סוחטים מעל את הלימון
6.מפזרים מעל נענע, גרדת לימון, קרם פרש וטוביקו שחור
7.מתבלים מעט עם מלח אטנלטי
המתכון באדיבות
|
מסעדת מונטיפיורי 7
מונטיפיורי 7, פינת רח' הרצל, תל אביב
הצג טלפון
03-5100094
|