פטריות מלך היער צלויות ומתובלות בחומץ בלסמי ושמן זית
תיאור המתכון
באדיבות השף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf
מרכיבים
- 4 פטריות מלך היער חתוכות לחצי
- 4 כפות שמן זית לצליית הפטריות
- 4 כפות שמן זית לתיבול הפטריות
- 2 כפות חומץ בלסמי
- ½ כפית סילן (דבש תמרים)
- מלח ים, פלפל שחור גרוס - לפי הטעם
אופן ההכנה
1. אופן הכנת הפטריות: מתבלים את הפטריות במעט מלח פלפל שחור גרוס ושמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות למשך 8 דקות או עד שהן הופכות לצבע זהוב.
2. הכנת המנה: כשהפטריות בתנור מערבבים בקערה שמן זית, חומץ בלסמי, דבש, מעט מלח ופלפל ומערבבים היטב עד התמזגות הטעמים. בוזקים מעל הפטריות כאשר הם עדיין חמות ומגישים בטמפרטורת החדר.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|
תגובות
-
האם אפשר
תמר
(21/07/2014 10:50:00)
להשתמש במתכון זה גם בפטריות שמפיניון?
תודה,
תמר