מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

לחם אינדיאני

לחם אינדיאני

תיאור המתכון

מתכונים של יפתח צפריר, שף מסעדת "נופים" של כפר הנופש "נופי גונן", מתאים להכנה עם ילדים בל"ג בעומר

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים מראש את הבצק: לשים, מתפיחים מתחת מגבת עד שמכפיל את גודלו.

הערות

מגלגלים את הבצק על מקל ארוך, ומחזיקים מעל המדורה.
את הבצק ניתן להצמיד למקל במספר אופנים: ככדור עגול, כנחש מגולגל על המקל וכו'.
מסובבים באיטיות את המקל עם הבצק מעל המדורה במשך 3-4 דקות ואוכלים.