לחם אינדיאני
תיאור המתכון
מתכונים של יפתח צפריר, שף מסעדת "נופים" של כפר הנופש "נופי גונן", מתאים להכנה עם ילדים בל"ג בעומר
מרכיבים
- לבצק: קילו קמח, 3 כפות שמרים, 3 כפיות מלח, כף סוכר ו-3 כוסות מים פושרים.
אופן ההכנה
מכינים מראש את הבצק: לשים, מתפיחים מתחת מגבת עד שמכפיל את גודלו.
הערות
מגלגלים את הבצק על מקל ארוך, ומחזיקים מעל המדורה.
את הבצק ניתן להצמיד למקל במספר אופנים: ככדור עגול, כנחש מגולגל על המקל וכו'.
מסובבים באיטיות את המקל עם הבצק מעל המדורה במשך 3-4 דקות ואוכלים.
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר