מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

מאלבי

מאלבי

תיאור המתכון

רפרפת עמילן תירס מהמטבח הטורקי.
ממטבחו של השף מוטי בוחבוט
שף ראשי מלון ענבל ירושלים

מרכיבים

אופן ההכנה

1. את הנוזלים והסוכר לערבב יחדיו {להוציא כוס נוזל ולהניח בצד}לרתיחה
2. בכלי נפרד לערבב את עמילן התירס + כוס הנוזל שהותרנו וליצוק לסיר עד לרתיחה שנייה.
3. ליצוק בעזרת מצקת לכלי הגשה / כוס מרטיני כ – 3/4 גובהה ולצנן.
4. לפזר מעל כל כלי ליקר גרנדין, קוקטוס, אגוזים.

הצעת הגשה : ליצוק בכלי מיוחד ולהגיש קר.

הערות

רפרפת עדינה זו ניתן להכין בכמה אופנים, ללא סוכר, עם סירופ פטל, חלב, סוכר, קינמון.