שיפודי טופו אסייתיים על גבעולי עשב לימון
תיאור המתכון
שיפודי טופו אסייתיים על גבעולי עשב לימון, בהמלצת משק ברזילי
מרכיבים
- 1 סלק גדול מגורר בפומפייה
- 1/3 כוס פירורי לחם (מומלץ להשתמש בשארית מאתמול של לחם קמח מלא יבש טחון במג'ימיקס)
אופן ההכנה
מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים בצל קצוץ עד להזהבה. מצרפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר ואת הסלק המגורר ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות עד שהסלק מתרכך.
מכבים את האש, מוסיפים את הטופו המגורר ומתבלים בצי'לי, סויה, שמן שומשום ומיץ לימון. מעבירים לקערה, מקררים, מוסיפים ביצה אחת, 1/3 כוס פירורי לחם, מוסיפים את עלי הכוסברה הקצוצים ויוצרים קציצות על גבי גבעולי העשב לימון.
מניחים על הברביקיו לכ-7 דקות מכל צד.
המתכון באדיבות
|
מסעדת משק ברזילי
אחד העם 6, תל אביב
הצג טלפון
053-8094082
|