מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> עוגיות " בולו צרפתיות " במילוי פירות יבשים

עוגיות " בולו צרפתיות " במילוי פירות יבשים

עוגיות " בולו צרפתיות " במילוי פירות יבשים

תיאור המתכון

ממטבחו של השף מוטי בוחבוט
שף ראשי מלון ענבל ירושלים

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לערבב את כל חומרי הבצק עד לקבלת מסה אחידה, ליצור מהמסה ככרות עוגה ברוחב 5 ס'מ ואורך 30 ס'מ
2. למרוח כל ככר עוגה בביצה ולאפות בחום של 180 מעלות כ – 20 דקות .
3. לצנן את העוגות { אפולו ניתן להקפיא מעט} לפרוס לפרוסות דקות במיוחד , להניח על נייר אפייה ולהכניס לתנור שוב לייבוש עד לקבלת צנים כ – 15 -20 דקות נוספים בחום של 140 מעלות. ולהגיש

המתכון באדיבות
מסעדת סופיה ז'בוטינסקי 3, מלון ענבל, ירושלים הצג טלפון