Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני קישים ו-פשטידות> לביבות תפוח אדמה וחציל קלוי
גליאנו פירנצה בגליל

לביבות תפוח אדמה וחציל קלוי

לביבות תפוח אדמה וחציל קלוי

תיאור המתכון

מתכון לביבות תפוח אדמה וחציל קלוי על האש
של השף מיקי סויסה ממסעדת לונה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את תפו"א והחציל ביחד ומניחים בתוך מסננת ל-10 דקות.
מערבבים יחד עם שאר החומרים ומתבלים במלח פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט.
מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית ובעזרת שתי כפות מניחים מהמילוי ומשטחים מעט.
מטגנים עד להזהבה קלה ומעבירים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 5 דקות נוספות.
להגשה מפזרים מעל גבינת פרמז'ן מגורדת.

המתכון באדיבות
מסעדת לונה כיכר החאן 1, אשקלון הצג טלפון
אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה