שיפודי חלומי

שיפודי חלומי

תיאור המתכון

מנה בעלת טעמים וניחוחות נפלאים, מהירת הכנה ומרשימה למראה. רוטב הטריאקי הביתי המעודן הנספג בגבינת החלומי מעניק אופי לגבינה האנמית בטעמה ויוצר שילוב מושלם עם גבינת החלומי המקבלת מרקם פריך בזמן הצליה. מנת פתיחה המתאימה להכנה מהירה והגשה מיידית.

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הטריאקי:
חורכים על מחבת חמה (ללא שמן) את הגזר והבצל מכל הצדדים עד לקבלת גוון שחרחר.
מוסיפים מים, רוטב סויה וסוכר.מביאים לרתיחה ומוסיפים את יתר המרכיבים. מבשלים על אש נמוכה במשך 30-40 דק' עד לקבלת מרקם סמיך של רוטב.מקררים וטוחנים היטב במיקסר.
הכנת השיפודים:
מצפים את גבינת החלומי בקמח ומטגנים בשמן עמוק למשך דקה.מוציאים מהשמן ומקררים.
משפדים את השיפודים בפטרייה, בעגבניות שרי, קובית גבינת חלומי, פלפל צהוב וכך חוזרים על התהליך שלוש פעמים בכל שיפוד.
מכניסים את השיפודים לתנור בחום 200 מעלות למשך 10 דק', מוציאים ומוזגים את רוטב הטריאקי על השיפודים. מגישים על גבי מצע עלי בייבי מיקס.

המתכון באדיבות
מסעדת פיצהל'ה רסט - טעימה איטלקית כנפי נשרים 13, ירושלים הצג טלפון