Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > קדרת פרגיות ארטישוק, עגבניות שרי וארטישוק

קדרת פרגיות ארטישוק, עגבניות שרי וארטישוק

קדרת פרגיות ארטישוק, עגבניות שרי וארטישוק

תיאור המתכון

באדיבות השף סהר רפאל ממסעדת "כרמים" במושב סגולה

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מחממים במחבת שמן זית וצולים את הפרגיות כ- 2 דק' מכל צד.
מוסיפים את הארטישוק לעוד 2 דק', מוסיפים את העגבניות מטבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הרוזמרין, בוזקים מעל את הסוכר החום ואת השום הפרוס לעוד כ-2 דק'
להוסיף את היין מוסקט להמתין עד העגבניות אוגרות את הנוזלים ומגיעות לרתיחה .
מנמיכים את התלהבה ומבשלים לעוד כ -15 דק'.
טועמים ומשפרים את הטעם בעזרת תבלינים.
לקראת הסוף זולפים מעט שמן זית מעל, ומגישים בליווית לחם כפרי (שיהיה אפשר לטבול ברוטב).