פירות בחמאה ופירורי בצק
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון לפירות בחמאה ופירורי בצק באדיבות משק בן דור מיסוד המעלה
מרכיבים
- סוכר, 4 אפרסקי פיתה, 4 שזיפי לב אדום, חמאה 100 גרם, קינמון, קמח לבן, מיץ לימון.
אופן ההכנה
חותכים את הפירות לקוביות, מערבבים אותם עם מיץ לימון ו-2 כפות סוכר ומניחים בצד. מערבבים בקערה קצת קינמון, כוס סוכר וכוס וחצי קמח. מכניסים את החמאה לקערה ומערבבים עם הידיים לקבלת פירורי חמאה ספוגים בתערובת. מסדרים בתבנית את הפירות עם פירורי הבצק מעליהם בלי להדק את התערובת ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-25 דקות עד הזהבת השכבה העליונה.